zaterdag 31 januari 2015

Meatloaf



ingredienten:
250 g rundergehakt

1 ei, rauw
paneermeel
1 el ketchup
1 el worchestersaus
3 tenen knoflook
zout
peper
1 el mosterd
2 el geraspte kaas
1 el pesto

huisgemaakte bbq-suas (geheim recept)
2 eieren, gekookt, gepeld
ontbijtspek

rookhout (Nat gemaakt)

Meng alle ingredienten (met uitzondering van de gekookte eieren en bbq-saus) voor de meatloaf.
Maak van het gehakt een platte rechthoek, leg de 2 eieren achter elkaar op het gehakt. Vouw de eieren in het gehakt.
Verwarm de bbq tot 150C.
Leg het rookhout op de kolen.
Smeer de meatloaf in met bbq-saus. Wikkel de meatloaf in met ontbijtspek. Leg de meatloaf op de bbq.
Bbq de meatloaf 2 uur met gesloten deksel. Iedere 25 min dient de meatloaf ingesmeert te worden met de bbq-saus.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten